Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Panasonic castiga trei premii la TIPA 2018

- 2018-05-01, Anca Ionescu

Panasonic anunta castigarea a trei din premiile decernate de Technical Image Press Association (TIPA) în 2018. Premiile acordate de aceasta asociatie sunt considerate printre cele mai ravnite si prestigioase distinctii din lumea fotografiei. Camerei foto Panasonic Lumix DC-G9 i-a fost acordat premiul "Best Mirrorless CSC Expert", Panasonic Lumix DC-GH5S a castigat premiul "Best Proffesional Photo/Video Camera" în timp ce aparatele foto Panasonic Lumix DCM-ZS200/TZ200 au fost onorate cu distinctia "Best Expert Compact Camera".


Cel mai bun mirrorless - LUMIX DC-G9
Cel mai nou aparat Panasonic din seria Lumix, DC-G9, este unul cu particularitati cuprinzatoare ce au fost recunoscute prin premiul "Best Mirrorless CSC Expert". Un purtator de cuvant al juriului TIPA a precizat: "Calitatea imaginilor redate este de ultima generatie, camera dispune de o frecventa a cadrelor uluitoare, este o adevarata reflexie a designului de înalta calitate, conceput special pentru a ne asigura ca fiecare imagine capturata pare ca prinde viata".


Alte caracteristici exceptionale ale camerei care au fost recunoscute de juriu în mod special sunt capacitatea acesteia de a captura fotografii la 60 de fps în formate JPEG si RAW, încorporarea DFD-AF, sistemul de stabilizare integrat în senzor. Toate acestea asigura compensarea de pana la 6.5 stopuri, iar modul de rezolutie înalta permite obtinerea imaginilor de 80 de megapixeli - perfect pentru a imortaliza acele cadre unice, care apar doar o data în viata.
"Camera este favorita fotografilor de natura, datorita abilitatii sale de a surprinde cele mai profunde detalii în imagini bogate, vizualizate pe un ecran de 3 inchi, care dispune de tehnologia OLED, asigurand astfel realizarea de fotografii uluitoare", a precizat purtatorul de cuvant al juriului TIPA.


Cea mai buna camera video/foto profesionala - Panasonic LUMIX DC-GH5S
O favorita a fotografilor profesionisti, Lumix DC-GH5S este o camera foarte performanta, creata pentru a realiza cu succes atat fotografii, cat si clipuri video - desi balanta este înclinata clar în favoarea filmarilor. Dispunand de o înalta sensibilitate, utila în mod special în spatii slab iluminate, aceasta este una dintre caracteristicile care permite captarea de imagini asa cum sunt ele vazute de ochiul uman, indiferent de lumina din jur. Un purtator de cuvant al juriului TIPA a precizat: "Senzorul MOS de 10,2 megapixeli, de înalta sensibilitate, utilizeaza tehnologia Dual ISO pentru a capta detalii chiar si din zonele cele mai întunecate, fara a mai fi nevoie de iluminare suplimentara. Tehnologia Lumix a companiei Panasonic asigura o multitudine de optiuni video, inclusiv modul cinema 4K/60fps si modul Full HD/200Mbps - ceea ce transforma camera în favorita cineastilor si videografilor care doresc sa realizeze cele mai bune filmari ale lor". In ceea ce priveste capacitatea de fotografiere, GH5S a fost creat pentru imagini în format RAW la 11 fps. Viteza de fotografie în rafala creste pana la 12 fps, asigurand ca fotografiile realizate capteaza cele mai rapide miscari. Pentru editare, camera dispune de suficiente conexiuni, inclusiv HDMI si USB-C, asigurand un transfer de date în conditii perfecte.


Despre Panasonic
Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti în domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Sarbatorind în 2018 100 de ani la înfiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum în peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, înregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EURO în anul încheiat la 31 martie 2017. Dedicata în permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro


Relatii cu presa:
Anca Ionescu
Attitude PR
M: +40 747 501 016
anca@attitudepr.ro


http://www.panasonic.com/ro/

 

 

Comentarii:

Emil D - 01 May 2018, ora 15:53
Era de asteptat dupa ce Nikon s-a blocat evolutiv si produce artizanal iar Sony s-a ratacit.

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 10 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 12 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 13 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 13 zile, la ora 06:52
Întrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate