Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Panasonic la CES 2019

- 2018-01-09, Anca Ionescu

Panasonic prezinta la CES 2018 mai multe produse si tehnologii.


1. Studioul 20-th Century Fox, Panasonic si Samsung realizeaza experienta desavarsita de vizionare cu tehnologia HDR10+.
20-th Century Fox, Panasonic Corporation si Samsung Electronics anunta noi detalii cu privire la programul de certificare si logo asociat platformei deschise de metadate dinamice HDR fara redevente, numita HDR10+, care a fost initial anuntata anul trecut la IFA. Platforma HDR10+ va fi în curand disponibila companiilor producatoare de continut, televizoarelor Ultra HD, Blu-ray playerelor, producatorilor de set-top box-uri, precum si comerciantilor de SoC (placa de baza cu procesor si placa video integrata), în schimbul unei taxe administrative nominale. Companiile vor putea vedea noul logo, se vor putea documenta despre cum pot obtine licenta pentru program si informatii despre specificatiile finale si documentele pentru folosirea programului si se vor putea înscrie pentru a primi o notificare atunci cand specificatiile tehnice pentru HDR10+ vor fi disponibile, la adresa www.hdr10plus.org. În plus, aplicatiile de generare a metadatelor pentru Blu-ray UHD a fost dezvoltata în parteneriat cu alte companii si va fi în curand disponibila creatorilor de continut, astfel ca playerele Blu-ray UHD vor putea fi incluse. Detalii cu privire la transferul de continut si formatul interfetei pentru linia de creare de continut vor fi facute publice în curand.


2. Panasonic prezinta Lumix GH5S - Panasonic lanseaza noua sa camera digitala mirrorless cu obiective interschimbabile Lumix GH5S, avand functii extinse de înregistrare video si cu performanta ridicata de înregistrare în conditii de iluminare scazuta. Dezvoltata si realizata pentru cineastii profesionisti, Lumix GS5S dispune de cea mai înalta sensibilitate si calitate a înregistrarilor din istoria camerelor Panasonic Lumix.


Panasonic Lumix GH5S

Panasonic Lumix GH5S


3. Panasonic lanseaza doua noi camere video 4K si o camera video Full-HD pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor - Panasonic anunta lansarea a doua noi camere video 4K (HC-VXF1 si HC-VX1) si unei camere video Full HD (HC-V800) care includ un nou obiectiv, special proiectat, si un nou senzor CMOS, mai mare, pentru a realiza videoclipuri de calitate mai buna. Fiecare dintre aceste camere poseda calitati optice de înalta performanta, precum zoom optic 24x, superangular de 24 mm (echivalent 135), autofocalizare rapida si precisa.


4. Primele OLED-uri din lume care suporta HDR10+ extind gama de monitoare si televizoare Panasonic - Panasonic are placerea de a anunta gama sa de televizoare OLED pentru 2018 ce contine doua noi serii de televizoare cu patru dimensiuni ale ecranului. Modelul EZ1000 de 77 inch, care s-a bucurat de un real succes în 2017, va fi pe piata si în 2018, alaturandu-i-se modelele FZ950 si FZ800, ambele disponibile cu dimensiuni ale ecranului de 65 inch si 55 inch. Echipate cu noile panouri OLED si cu cea mai noua generatie de procesor video HCX Panasonic optimizat la Hollywood, FZ950 si FZ800 releva progrese tehnologice semnificative. În 2018, cele patru modele vor fi primele ecrane OLED care suporta tehnologia de metadate dinamice HDR10+. Pentru a asigura cea mai buna calitate audio, televizorului FZ950 i-a fost adaugat un sistem de sunet cu difuzoare tip lamele dinamice "Tuned by Technics" (Optimizat de Technics) - un sistem audio incredibil de subtire, optimizat de inginerii de la Technics (renumita marca Hi-Fi a companiei Panasonic), pentru a asigura un sunet puternic si rafinat.


5. Panasonic lanseaza primele playere Blu-ray Ultra HD compatibile cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+.


6. Technics anunta doua noi modele de pickup-uri adaugate gamei sale audio din clasa de referinta: SP10-R si sistemul pick-up SL-1000R.


Anca Ionescu
Communication Specialist
Attitude PR
0747.50.10.16
anca@attitudepr.ro

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Rumoare la Pentax »
   de Avram
   acum 2 zile, la ora 10:30
Rumoare la Samsung »
   de Ancuta
   acum 4 zile, la ora 08:40
Rumoare la Canon 2 »
   de Dorian
   acum 6 zile, la ora 19:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Nikon
   acum 6 zile, la ora 08:53
Leica pregateste
ceva »

   de Luck
   acum 10 zile, la ora 01:14

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127293 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate