Contact

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Redactia Foto-magazin

Revista online Foto-Magazin.ro a fost infiintata in anul 2000 din initiativa unui grup de fotografi profesionisti si amatori din Romania.

Datorita conditiilor specifice: o economie in tranzitie si mai ales a costurilor implicate in publicarea unei reviste de fotografie in forma traditionala, Foto-Magazin.ro este publicata numai in versiune electronica. Continutul editorial este structurat in asa fel incit sa atraga intreaga comunitate fotografica locala, cuprinzind rubrici destinate incepatorilor, amatorilor cit si profesionistilor in domeniu.

Colectivul redactional este compus din fotografi locali profesionisti si amatori, cu vasta experienta in domeniu. Sloganul revistei, "Foto-Magazin.ro, o revista realizata de fotografi, pentru fotografi", defineste scopul revistei si dorinta de a promova fotografia pe plan local.

In cei peste 11 ani de la infiintare, Foto-Magazin.ro a cunoscut o crestere remarcabila a audientei. Datorita continutului bogat si mereu improspatat, audienta actuala a ajuns la cifra de 60.000 cititori unici pe luna, trafic comparabil cu tirajul unor reviste publicate traditional.

Recunoasterea locului real ocupat in publicistica locala de catre Foto-Magazin.ro a facut ca redactori ai revistei sa fie invitati ca membri in juriile unor competitii fotografice locale, sa fie solicitati pentru interviuri la diverse posturi de radio si tv, sa fie cooptati in promovarea unor campanii publicitare ale unor firme prestigioase cum ar fi SAB Miller PLC.[a doua companie mondiala producatoare de bere], Orange [telecomunicatii], Playboy Inc. [entertainment], etc.

Datorita entuziasmului redactorilor si a dedicatiei pentru promovarea fotografiei in Romania, Foto-Magazin.ro a devenit un punct de convergenta pt. comunitatea fotografica locala.

Colectivul de redactie:

Calin Stefan Ragalie: Redactor-sef
Costin Raiu: Redactor Editor
Ara Ghemigian: Director Marketing
Mihai Moiceanu: Redactor
Zoltan Ufo Egyed: Redactor
Gicu Serban: Redactor

Redactia Fotomagazin: office@foto-magazin.ro
Tel: (numai pentru probleme editoriale ori relatii legate de publicitatea in site)
(+4.) 0726.721.150

Posta redactiei (intrebari legate de fotografie in general)

Semnalare erori in site: bug@foto-magazin.ro

De la aparita ei si pana astazi din redactia revistei Fotomagazin au mai facut parte si alti membri. Tinem sa le multumim si pe aceasta cale celor care au pus umarul la realizarea revistei: Dinu Lazar, Dan Drafta, Dan Iancu, Florin Cojocariu, Claudiu Falub, Cosmin Bumbut, Ovidiu Moise, Lucian Brindus, Ioana Huiduc, Stefan Tanase, Eduard Armeanu, Dragos Bora.

Revista este publicata electronic de firma Revista Foto SRL. Toate drepturile de reproducere sint rezervate. Pentru utilizarea de materiale publicate in revista, va rugam sa contactati redactia.

Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Adobe CC »
   de Dorian
   ieri, la ora 10:07
Program de
modificare si
procesare
fotografii »

   de Dorian
   acum 2 zile, la ora 14:54
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 5 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 7 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 8 zile, la ora 10:04

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127314 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate