Portofoliu

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Dependenti de metadona

In Bucuresti exista doua centre unde dependentii de heroina pot urma un tratament substitutiv cu metadona: Spitalul Sfantul Stelian din Regie si Laboratorul de Sanatate mintala nr. 4 de la Piata Resita. Aici, o comisie are grija doar de 400 de bolnavi din totalul de 24 000 din Capitala, restul fiind lasati in strada.

Heroina este drogul care da cea mai mare dependenta, cu mortalitatea cea mai ridicata, singurul remediu eficient in prezent fiind tratamentul substitutiv cu metadona.


Integration este o asociatie non-profit al carei scop este de a imbunatati sanatatea si calitatea vietii persoanelor afectate de consumul de droguri din Romania.

In fotografiile alaturate persoanele identificabile sunt asistenti (ARAS care lucreaza alaturi de Integration, cunoscut fiind faptul ca seringile toxicomanilor sunt un mod de transmitere a HIV) si cadre medicale.Robert_Ghement_01.jpg


Robert_Ghement_02.jpg


Robert_Ghement_03.jpg


Robert_Ghement_04.jpg


Robert_Ghement_05.jpg


Robert_Ghement_06.jpgfotoreportaj de Robert Ghement


Bookmark and Share

Comentarii:

alex lupea - 02 Dec 2006, ora 20:08
nu stiu foarte multe despre fotojurnalism acum incerc si eu sa invat cate ceva , nu pot sa spun decat ca din imaginile tale am mai invatat ceva ...merci

olteanu mircea - 31 May 2008, ora 13:51
de geaba ! 1 la mia din dependenti de heroina se lasa definitiv .stiu ce vorbesc am ca sot un fost dependent de heroina ,a tras 8 ani si va spun ca este f greu si pentru familie si pentru el dar merita de 4 ani nu a mai tras avem o fetita de 1 si 7 luni sanatoasa! trebuie in primul rind sa recunoaca ca au o problema si sa vrea sa o rezolva asta in primul rind!

vinciotti lavinia - 26 Nov 2009, ora 00:40
Va imaginati cum e viata alaturi de un dependent? Va imaginati cum in fiecare clipa trebuie sa va luptati si voi cu adictia lui? Metadona e scaparea? NU! Inchipuiti-va un om dupa 10 ani de heroina,pe langa hepatita,creierul nu mai functioneaza cum trebuie,iar metadona,din aceeas clasa cu heroina(opiaceele) continua sa ii distruga creierul. Trebuie sa ii repeti de 100 de ori un lucru si cand crezi ca a inteles te mai intreaba odata. Sfaturile doctorilor sunt sa ramana la tratament cu metadona inca 10 ani,dar va intreb credeti ca acel om va mai fi NORMAL vreodata? Exista un substituit si la metadona cum ar fi suboxona sau naltrexona,dar toate sunt niste DROGURI! Si ma intreb daca merita sa raman cu el si sa sper ca POATE peste 10 ani imi va oferi viata normala si linistea pe care mi le-a promis acum 2 ani?!?

omallorcam - 31 Jul 2010, ora 07:07
billig mietwagen mallorca und gunstige mietwagen mallorca tipps um beim automieten ein schnappchen zu machen

Leopard - 17 Sep 2010, ora 22:12
Good work!

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Adobe CC »
   de Dorian
   ieri, la ora 10:07
Program de
modificare si
procesare
fotografii »

   de Dorian
   acum 2 zile, la ora 14:54
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 5 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 7 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 8 zile, la ora 10:04

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127314 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate