Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Pleoapa Carpatilor
Albumul poate fi comandat on-line

La citeva librarii si magazine cu cadouri pot fi zarite citeva CD-uri cu fotografii despre si din Romania.

Marea majoritate sunt realizate exclusiv pentru a umple un evident gol pe piata; fotografii facute de cine s-a putut, cind s-a putut, cum s-a putut, cu economie si cu pezentari anoste facute pe genunchi; mai mult niste subproductii culturale care nu fac onoare celor ce le realizeaza.

In acest context, merita subliniata surprinzatoarea realizare, deosebita ca prezentare modulata si aproape filmica, a artistului fotograf Mihai Moiceanu din Brasov, EFIAP : CD-ul de arta fotografica intitulat "Pleoapa Carpatior".

Realizat modern, in limbile romana si engleza, cu un fisier autoexecutabil care se deschide singur, CD-ul ofera privitorului citeva capitole importante inca de la prima pagina (diaporama; album; teme; despre autor).

Pe o muzica de buna factura, impresionanta, originala, cu o exemplara realizare artistica, prezentarea ofera un regal de imagini originale, excelent alese si bine prelucrate, de o cromatica modulata, imagini realizate la inalte cote de maiestrie artistica, pe temele: EV MEDIU, SATUL, CETATI, MANASTIRI, MUNTI, REZERVATII, FLORA, SPORT.

Textele care insotesc prezentarile au fost realizate cu har de poetul Dan Iancu, iar designul si programarea, la rindul lor realizate la inalte cote ale profesionalismului, de Lucian Brindus si Horia Tiganus.

Acest CD este cel care ar trebui sa nu lipseasca nu numai din colectia oricarui iubitor de fotografie, ci dintre creatiile apropiate oricarui privitor care vrea sa revada amintiri dragi sau lucruri pe care ar trebui sa le vada; si ar putea constitui punctul de referinta de la care se poate vorbi de prezentare de fotografie artistica interactiva in Romania.

Un fotograf cu mult suflet va prezinta pe o muzica de vis, cu citeva cuvinte de poezie, citeva sute de imagini pe care cu siguranta nu le veti uita si la care veti reveni cu placere ori de cite ori veti dori sa vedeti muntele si tara ca in cele mai frumoase vise: Pleoapa Carpatilor vazuta de Mihai Moiceanu.

Albumul poate fi comandat on-line

rosu Dinu Lazar

 

 

Bookmark and Share

Comentarii:

marinescu rares - 13 Jun 2005, ora 20:43
E o lucrare deosebita, felicitari d-lui Moiceanu. Pacat ca cei ce se ocupa de comercializarea CD-ului nu afiseaza pretul corect: 400.000 lei (cu tot cu taxe postale (46.000)).

JARDA EMIL - 11 Nov 2005, ora 11:20
Ma bucur pentru Mihai c-a reusit sa scoata un CD cu poze de munte si nu numai...Poate are si alte materiale si nu le cunosc si tare mult mi-as dori sa le aflu.Ca vechi tovaras de drumetie ( anii 80 ) si fost CPNT-ist ma bucura si ma incanta orice veste buna despre MITA.

gabriel - 12 Nov 2005, ora 00:51
cand am vazut fotografiile am ramas foarte placut surprins.locuiesc de ceva ani in uk si imi lipsesc carpatii ft mult.muntii in general.bine lucrat!felicitari!

Georgiana V. - 04 Jan 2006, ora 21:21
as dori sa comand acest cd insa locuiesc in Franta. Livrarile se efectueaza si in afara Romaniei?

Ina Stan - 26 Jan 2006, ora 08:22
Ma bucur ca mai sant oameni care stiu ca au ce sa arate din peisajul romanesc!multe locuri din Romania sunt mai presus de imaginile atat de mediatizate ale filmelor americane.Am primit nu demult un calendar cu imagini din vechiul Bucuresti,nici nu va imaginati cate sentimente s-au perindat in sufletul meu privindu-le;sper ca cineva sa faca un album cu nou si vechi din Romania.

mihai moiceanu - 17 May 2006, ora 18:26
Se pot livra CD-uri in starinatate. La taxele postale se adauga cele aferente trimitetii externe de aprox 5 euro.

Bogdan Brandibur - 11 Dec 2006, ora 14:49
Buna ziua. Mai aveti pe stoc albumul dlui. Mihai Moiceanu, Pleoapa Carpatilor. Daca comand acum il pot primi pina miercuri 13 dec. 2006 in Bucuresti? Sau pot veni undeva in Bucuresti sa-l cumpar? Multumesc mult, Bogdan

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate