Despre fotografie

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Pagina de Luni - Andrew Davidhazy

Profesorul Andrew Davidhazy este membru al Departamentului de tehnica fotografica si imagistica in cadrul "School of Photographic Arts and Sciences" la Rochester Institute of Technology din New York. Are in spate o experienta de peste 20 de ani in domeniul fotografiei, atat din punct
de vedere tehnic si stiintific, cat si artistic. Ceea ce aduce nou, este crearea si transpunerea imaginilor din latura pur tehnica intr-o parte artistica pentru o mai buna si mai usoara intelegere a fenomenelor si prezentarea acestora intr-o maniera grafica interesanta.

img_davidhazy_tomato.jpgA sustinut conferinte la scoli de fotografie din Suedia, Franta si Brazilia si a expus peste tot in lume. Articolele lui sunt publicate de numeroase carti si reviste din domeniu, inclusiv in "Popular Photography", "Photo", "Industrial Photography", "Camera" etc. In 1992 a fost ales de catre Kodak - "Inaugural Kodak Visiting Professor" in Australia.

Desi este recunoscut si specializat in fotografia de mare viteza, pe site puteti gasi o multime de alte procedee si experimente interesante legate bineinteles de fotografie.

La sectiunea "Galerii" puteti vedea atat rezultatele experimentelor dedicate cat si metodele si schemele de realizare a acestora descrise in amanuntime pas cu pas.

La sectiunea "Articole", gratie spiritului didactic, puteti citi adevarate lectii de tehnica fotografica in special, si imagistica in general cu o arie foarte mare de
acoperire. Sunt idei la care nici nu v-ati gandit, sau poate v-ati gandit dar nu ati avut posibilitatea sa le puneti in practica niciodata. A facut-o profesorul Andrew Davidhazy si va sunt acum prezentate pe situl lui.

Website:
http://www.rit.edu/~andpph/

Saptamana viitoare nu ratati: un site cu peste 24.000 de poze spectaculoase despre natura si calatorie, articole si carti online despre fotografia ca arta, ca meserie si ca bussiness.

Autor:
Ciprian Truta
http://cipix.8k.ro

Bookmark and Share

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate